Sınavlar

2016 Mühendislik Tamamlama Sınavı Matematik Soruları, Cevapları ve Yorumları 21 Ağustos

Mühendislik Tamamlama Sınavı Matematik Soruları ve Cevapları ÖSYM tarafından açıklanır açıklanmaz eşzamanlı olarak siteniz kamupersoneli.net adresinde olacaktır.

ÖSYM tarafından, teknik öğretmenler için Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı, 14.30’da yapıldı  ve 90 dakika sürdü.Adaylar 60 soru cevaplandırdı.

Sınava giren tüm adaylara kamupersoneli.net olarak geçmiş olsun diyor ve başarılar diliyoruz.

YORUMLAR ALT TARAFTA YAPILMAKTADIR.SİZDE YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ

2016 Mühendislik Tamamlama Sınavı  Matematik Soruları ve Cevapları Hakkında Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Paylaşabilirsiniz.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. Paramizi calmak icin bizi sinava getiriyorlar bütün mesele bu sorular berbatb

  2. şu sınavı dgs ile aynı zamanda ve aynı sorularla yapsalar ne olur. sırf matematik olunca ve de böyle sorulunca vaktinde bitmesi çok zor.

  3. Sorular onceki yillara göre çok zordu. Bu kadar abartilmaz ki bir yil boyunca bosuna çalıştık. Emeğimize yazik

  4. sorular uzun çözüm gerektiren,bana göre zor bir sınavdı.sorular güzel hazırlanmıştı metraj sorusu bu sınava uygundu her nekadar çözümü zaman alsa da.fakat bu kadar gereksiz zor sorular olmasa sevinirdim.bu yılki sınav 30 dk daha fazla olabilirdi sorular bunu gerektiriyordu yetiştiremedim.

  5. İnşAllah barajı kaldırırlar da tercih yapabiliriz. Yoksa bu sınav zordu seneye biraz kolay veya orta derece soru soralım demezler. Yoksa 1 yılımız daha gidecek. Birçoğumuz evli sadece kendimiz için değil onlar için bütün emeğimiz.

  6. Sonuçlar belli oldu. Çok düşük geldi. Yaziklar olsun osym.