Sınavlar

2016 Src Kart Ücreti Ne Kadar ? SRC Sınav Sonuçları Açıklandı

 SRC Sınav Sonuçları Açıklandı ! Peki Src Kart Ücreti Ne kadar Olacak?

Yılda 3 kere yapılan SRC sınavlarının ikincisi 11 Haziran 2016 tarihinde oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşti. SRC sınavına giren adaylar sınav sonuçlarını merakla bekliyordu. Dün akşam saatlerinde merakla beklenen SRC Sınavlarına ait sonuçlar açıklandı.

SRC Kart Ücreti Ne Kadar Erken Ödenirse Kart O Kadar Çabuk Gelir

SRC belgesi almak isteyen adayların girdiği SRC sınavlarına ait sonuçların açıklanması ile birlikte adaylar SRC kart ücreti’nin ne kadar olduğunu merak etmeye başladı. Peki 2016 SRC Kart ücreti ne kadar? SRC sınavlarında 60 puan ve üzeri alan adaylar başarılı sayılıyor.

Kart Ücreti Hangi Bankadan Yatırılacak?

SRC kartlarını adayların elde edebilmesi için Halk Bankasının herhangi bir şubesine 17 TL olan SRC Kart ücretini yatırmaları gerekiyor. Basım süreci kart ücreti aday tarafından yatırıldıktan sonra başladığı için sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz ilgili ücreti yatırmakta fayda var. 

Ulaştırma , Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olabilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin.

Bir Yorum

  1. Bence insan çalişirsa olur bende girdim ama okadar zor deyildi ben 5 soruyu yanlış yapmişim

  2. 8 ekimde yapılan sınavın sonuçları ne zaman açıklanacak baya uzun oldu bu süreç ya

  3. BENCE SORULAR ÇOK ZOR DEĞİL VE ÇIKMIŞ SORULARIN ÇIKMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK SADECE ÖNCEKİ SINAV SORULARINI ÇÖZDÜM SINAVDAN 100 ALDIM.