Sınavlar

2016 TEOG Mazeret Sınavı Matematik Soruları, Cevapları ve Yorumları (Kolay mıydı, Zor muydu?)

2016 TEOG sınavları 23 Kasım- 24 Kasım 2016 tarihlerinde yapıldı. Mazeretleri nedeniyle sınava giremeyen öğrenciler için mazeret sınavları 17 Aralık- 18 Aralık 2016 tarihlerinde iki oturum halinde gerçekleştirilecek.

Mazeret sınavlarının 17 Aralık 2016 ilk oturumu Türkçe dersinden yapıldı. Sınav 09.00’da başladı. Öğrencilere 20 soru soruldu ve 40 dakika süre verildi. Türkçe sınavı 09.40’da sona erdi.

Mazeret sınavlarının ikinci oturumu Matematik dersinden yapıldı. 10.10’da başlayan sınav 10.50’de sona erdi.

Sınava giren öğrencilerin sınav hakkındaki düşüncelerini alıyoruz. Sizce TEOG mazeret Matematik sınavı kolay mıydı, zor muydu? En çok hangi sorularda zorlandınız? TEOG sınavına giren öğrencilerin, sınav hakkındaki yorumlarını ve değerlendirmelerini alıyoruz.

Sizce sınavdaki en zor ve en kolay soru hangisiydi? Beklediğiniz sorular mı çıktı?

Kamupersoneli.net olarak TEOG mazeret sınavına giren öğrencilerin değerlendirme ve yorumlarına önem veriyoruz. Sizler de sınav ile ilgili yorumlarınızı ve değerlendirmelerinizi sayfamızın altında yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

TEOG’un mazeret sınavları 1.oturumunun üçüncü sınavı Din Kültürü ve Ahlak Biligisi dersinden yapılacak. Oturum 11.20’de başlayacak. Öğrencilere 20 soru sorulacak ve 40 dakika verilecek. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavına girecek öğrencilere başarılar diliyoruz…

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, eğitim haberlerinden, sınavlardan, sınav sonuçlarından anında haberdar olmak için kamupersoneli.net’in ücretsiz mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net|ANKARA

Bir Yorum