Sınavlar

2016 TEOG Türkçe Soruları, Cevapları ve Yorumları (Kolay mıydı, Zor muydu?)

2016 TEOG sınavının birinci oturumu 23 Kasım’da başladı. İlk oturumun ilk sınavı 09.00’da başladı 40 dakika sürdü. Öğrenciler, ilk oturumda ilk Türkçe sınavına girdiler. Türkçe sınavında öğrencilere 20 soru soruldu ve 40 dakika süre verildi. 

Sınava giren öğrencilerin sınav hakkındaki düşüncelerini alıyoruz. Sizce Türkçe sınavı kolay mıydı, zor muydu? En çok hangi sorularda zorlandınız? TEOG sınavına giren öğrencilerin, sınav hakkındaki yorumlarını ve değerlendirmelerini alıyoruz.

Sizce sınavdaki en zor ve en kolay soru hangisiydi? Beklediğiniz sorular mı çıktı?

Kamupersoneli.net olarak TEOG sınavına giren öğrencilerin değerlendirme ve yorumlarına önem veriyoruz. Sizler de sınav ile ilgili yorumlarınızı ve değerlendirmelerinizi sayfamızın altında yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. 

TEOG’un 1.oturumunun ikinci sınavı Matematik dersinden yapılacak. Oturum 10.10’da başlayacak. Öğrencilere 20 soru sorulacak ve 40 dakika verilecek.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, eğitim haberlerinden, sınavlardan, sınav sonuçlarından anında haberdar olmak için kamupersoneli.net’in ücretsiz mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net|ANKARA

Bir Yorum

  1. Türkçedeki trenli soruyu dindeki mervenin babannesi soruyu ne yaptiniz

  2. Ben en çok Türkçe'de zorlandım.Din kültürü ve matematik full bence

  3. Biyografi olacaktı. Trenli soruyu hatırlıyorsan o soru hakkında birkaç şey yazabilir misin ? Ben tam hatırlamıyorum da.

  4. Türkçede unutmak sorusu, öğretmenler arasında bile tartışılıyor. Hem a hem de d şıkkı olabilir. İptal edilmesi gereken bir sorudur.

  5. benim teogum süper geçti sorular aşırı basiiti 500 tam puan bekliyorum

  6. "Unutmak" sorusu çift cevaplı, artı trenli paragraf pedagojik açıdan uygun değil. Anlaşılması güç, soyut paragraflarla çocukların beyinlerini uyuşturmuşlar. 6 sınavın ilkinde yaşanan moral bozukluğu çok acı olmuş.

  7. Türkçedeki soru kesinlikle doğru ve cevap A. O sorunun iptal olmaması gerek, Bilfen sadece kendi çıkarları için soru hatalı diyor. Çünkü 600 kişi yanlış yaptı ama soru hayalı değil

  8. Türkçede unutmakla ilgili soru cevabi d şıkkı hatalı sorudur iptal edilmesi gerekir

  9. sınava hazırlanırken hergün 10 mat. 10 fen 10 inkılap sorusu çözüyorum. 15 dk. da kitap okuyorum. koşuşturmadan bugün soru çözemedim. yoğunluktan dolayı kitap okumayı da unuttum . dersem burada bir şeyi yapamaz duruma gelmek anlamı yok. dolayısıyla A kitapçığı 1. soru hatalı.