Sınavlar

2016 Tıp Doktorluğu Alanında STS Sınav Giriş Yerleri

2016 Tıp Doktorluğu Alanında Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi):için sınav giriş yerleri ve sınav giriş belgesi duyurusu yapıldı. 17 Şubat 2016 tarihinde başlayıp 29 Şubat 2016 tarihinde sona eren 2016 Tıp Doktorluğu Alanında Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi):sınavı için geri sayım başladı.

Sınav Ne Zaman Yapılıyor?

10 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek olan 2016 Tıp Doktorluğu Alanında Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi):sınavı için Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) bir duyuru yayımladı.
Sınava girecek adyaların , sınava girecekleri salon ve binalara atanma işlemleri tamamlandı. 2016 Tıp Doktorluğu Alanında Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi) sınavına girecek adaylar için yer bilgisini gösteren Sınav Giriş belgesi ÖSYM resmi internet sayfasından edinilebiliyor.

2016 Tıp Doktorluğu Alanında Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi) Sınav Giriş Yerleri

2016 Tıp Doktorluğu Alanında Seviye Tespit Sınavına girecek adaylar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)’nin “http://ais.osym.gov.tr” adresinden Sınav giriş belgelerini T.C kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilirler.

2016-STS Tıp Doktorluğu (İlkbahar Dönemi) Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2016 Tıp Doktorluğu Alanında Seviye Tespit Sınavı (İlkbahar Dönemi) sınav sonuçları 28 Nisan 2016 tarihinde ÖSYM resmi internet sayfasından açıklanacak. 

Sınavlar hakkında son dakika duyuruları ve çok daha fazlası için Kamupersoneli.net
Sınavlar hakkında duyurular, gelişmeler, gündem haberleri, ekonomi haberleri, sağlık haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net adresini takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android cihazlar için geliştirdiği uygulamayı cep telefonunuza indirerek gelişmelerden her yerde haberdar olma fırsatını yakalayın.

Kamupersoneli.net