Sınavlar

2016 TUS, DUS, STS Diş Hekimliği, Tıp Doktorluğu Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?

ÖSYM tarafından 25 Eylül’de  gerçekleştirilen 2016 TUS, DUS, STS Diş Hekimliği, Tıp Doktorluğu sınavlarının soru kitapçığı ve cevap anahtarı ÖSYM tarafından yayınlandı. Sınav sonuçları ise hala açıklanmadı.

29 Eylül’de 2016 TUS, DUS, STS Diş Hekimliği, Tıp Doktorluğu sınavlarının soru kitapçığı ve cevap anahtarının %10’u, ÖSYM tarafından yayınlandı. Telif haklarından dolayı ÖSYM’nin resmi sitesinde yayınlanan soru kitapçığı ve cevap anahtarı hiçbir yerde paylaşılamadı. Adaylar sadece ÖSYM web sitesinden soru kitapçığı ve cevap anahtarına erişim sağlayabildiler. 

Adaylar, soru kitapçığı ve cevap anahtarına ulaştıktan sonra şimdi sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi merak ediyorlar. 25 Eylül’de yapılan sınavların sonuçları, ÖSYM’nin takvimine göre 13 Ekim 2016’da erişime açılacak. Adaylar sınav sonuçlarına ‘http://www.osym.gov.tr/’ adresinden girecek, T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sınav sonuçlarını görüntüleyebilecekler. Adaylara sınav sonuçlarına ilişkin yazılı bir beyan gönderilmeyecek.

ÖSYM haberleri, sınav haberleri, sınav sonuçlarından anında haberdar olmak için kamupersoneli.net’in ücretsiz mobil uygulamasını indirebilirsiniz…

Kamupersoneli.net