Sınavlar

2016-YGS Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı

Ölçme Seçme ve yerleştirme Merkezi (ÖSYM) az önce internet sitesinden yaptığı duyuruyla 2016-YGS için sınav soru kitapçığı ve cevap anahtarını yayımladı. Detaylar haberimizde…

2016-YGS Soruları ve Cevap Anahtarı Yayımlandı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) dün (13 mart 2016 YGS) gerçekleşen sınavın soru kitapçığını ve cevap anahtarını kamuoyuna erişimi açıldı. 2016 YGS ‘de sorulan soruların tamamı Fikir ve Sanat Eserleri kanunu kapsamında olduğu için sitemizde yayımlayamıyoruz. Malum ÖSYM bu soruların ve cevap anahtarının yayımlanması için ciddi meblağlarda para talep ediyordu. ÖSYM’den herhangi bir yazılı izni olmadan yayımlanamaz denilen 2016-YGS soru kitapçığı ve cevap anahtarı 16:45 itibariyle yayımlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak 2016-YGS soru kitapçığı ve cevap anahtarına ulaşabilirsiniz.

http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2016/YGS/YGS14032016.pdf

2 Milyon Öğrenci YGS Heyecanı Yaşadı

Dün gerçekleşen ve 2 milyon öğrencinin heyecanla girdiği YGS sınavının soru ve cevap anahtarları Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) resmi internet sitesinden duyuruldu. Öğrencilerin merakla beklediği cevap anahtarı an itibariyle erişilebilir durumda. Dünkü sınavda sorulan soruların tamamı ve soruların cevabını yukarıda belirtilen adresten temin edebilirsiniz.

2016-YGS Merakla Bekleniyordu Yayımlandı

Yükseköğretime geçişteki ilk adım olan YGS maratonu dün 12:45  itibariyle sonlanmıştı. Sınavdan çıkan öğrencilerin merakla beklediği 2016-YGS soruları ve cevap anahtarı erişimde. 
Kamupersoneli.net