Sınavlar

25-26 Haziran LYS Soruları ve Cevap Anahtarı Açıklandı

 25-26 Haziran LYS Soruları ve Cevapları Ne Zaman Açıklanacak? Lisans Yerleştirme Sınavı heyecanı bugün yapılan LYS 3 ile sona erdi. LYS 3 edebiyat coğrafya sınavı saat 12:00’da sona erdi ve LYS heyecanı yaşayan öğrenciler sorular ve cevap anahtarının ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı.

LYS Soruları ve Cevapları Ne Zaman Açıklanacak?

Dün yapılan LYS oturumlarından sonra ÖSYM tarafından yapılan duyuruda ilgili sınavlara ait soruların ve cevap anahtarlarının bugün yani 26 haziran 2016 tarihinde saat 16:30’da yayımlanacağı duyurulmuştu. Lisans yerleştirme sınavları hakkında sorularınızı, görüşlerinizi kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’in forumlarında bizlerle ve diğer ziyaretçilerle sayfanın altında bulunan yorum kısmıyla ya da forum.kamupersoneli.net adresinden paylaşabilirsiniz.
2016 LYS Maratonu

Lisans Yerleştirme sınavları heyecanı 1 nisan 2016 tarihinde başvuru sürecinin başlaması ve 14 Haziran 2016 ‘da başvuruların sona ermesi ile ayyuka çıkmış ve öğrenciler tarafından sınav tarihi iple çekilmeye başlanmıştı. Geçen hafta ve bu hafta yapılan LYS ‘ler sonrasında öğrenciler üniversiteye geçişin ikinci ve son aşaması olan LYS sınav heyecanını üzerinden attı. Şimdi sırada yerleştirme süreçleri var.