Sınavlar

63. Özel Güvenlik Sınavı Sonuçları Açıklanıyor ( Özel Güvenlik Temel Eğitim ve Yenileme Sınavı Sonuçları)

Özel Güvenlik Temel Eğitimi Sınav Sonuçları , Özel Güvenlik Yenileme Eğitimi Sınav Sonuçları Açıklanıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı resmi internet sayfasından söz konusu sınavların sonuçları hakkında duyuru yapıldı.


63. Özel Güvenlik Temel Eğitimi Sınav Sonucu

Özel Güvenlik Temel Eğitimi Sınavı Sonucunu görmek isteyen özel güvenlik adayları aşağıdaki linki ziyaret ederek sınav sonuçlarını görebilirler.

http://sinavsonuc.ozelguvenlik.pol.tr/Egitim/TemelEgitimSinavSonuc.aspx

Sınav sonuçlarını görebilmeniz için sınav sorgulama ekranında bulunan form ekranına TC Kimlik numaranızı girdikten sonra sınav no kısmına dokunmadan sistem tarafından belirlenen güvenlik kodunu giriniz. Son aşama olarak sınav sonucunu getir ( Büyüteç ikonu) linkine tıklayarak sınav sonuçlarınızı görebilirsiniz.

38.Özel Güvenlik Yenileme Eğitimi Sınav Sonuçları

Özel Güvenlik Yenileme Eğitimi Sınav Sonuçları Yayınlanacak. Buna göre özel güvenlik sertifikalarını yenilemek için sınava giren adaylar söz konusu sınav sonuçlarını aşağıdaki linkten edinebilirler.

http://sinavsonuc.ozelguvenlik.pol.tr/Egitim/YenilemEgitimSinavSonuc.aspx

39. kez yapılan Özel Güvenlik Yenileme Eğitim Sınavının sonucunu görmek isteyen özel güvenlik personelleri söz konusu sorgulama ekranında TC Kimlik numaralarını girmeli,  38 sınav no’yu seçtikten sonra , sistem tarafından belirlenen güvenlik kodunu doğru bir biçimde girerek büyüteç ikonuna tıklayarak 38. Özel Güvenlik Yenileme eğitim sınav sonucunu görebilirler.

63. Özel Güvenlik  Sınav Sonucu ve 39. Özel Güvenlik Yenileme Sınavı Sonucu Açıklanıyor. 

Kamu haberlerinden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olabilmek için kamupersoneli.net adresinin android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.Kamupersoneli.net forumunu ziyaret ederek, ücretsiz üye olabilir, tartışmalara katılabilir , yeni tartışma başlatabilirsiniz.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. Sadece sinavdan 1 gün ônce cikmis sorulara baktim.silahli kazandim 80 ile

  2. çok şükür rabbime 94 puan almışım geçemeyen arkadaşlarıma tavsiyem eski sınav sonuçlarına çalışın bende 2 sınavdan öyle geçtim asla pes etmeyin hepinize başarılar

  3. Arkadaşlar sorularla çok oynuyorlar ben anlamadım sınavda kaldım 62 kaldim 63 sınavlara kaldım 200 soruyu ezberledim resmen ama yine gelemedim. Bilerek yapıyorlar galiba deli olcam

  4. arkadaşlar bence geçmişte olan çıkan sorulara bakın bn eskilerden çıkan soruları çıkardım ordan çalıştım kazandım çok şükür 85 aldım allh hepinize yardımcısı olsun inş. bi daha ki sefere kazanmayan arkadaşlarım kazansın