Sınavlar

Açık Öğretim Lise (AÖL) Soru ve Cevapları Ne Zaman Yayınlanacak?

Açık Öğretim Lise sınav soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt veriyoruz. AÖl sınavının soru ve cevapları için meraklı bekleyiş devam ediyor. Söz konusu Açık Lise Sınavı 2018 yılında 31 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde yapılmakta.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen sınava binlerce aday girmekte ve açık lise 2. dönem sınavları farklı oturumlarla düzenlenmekte. Peki soru ve cevaplar ne zammn açıklanacak? İşte detaylar…

AÖL sınavının Cumartesi günü ilk oturumu saat 9.30’da düzenlendi. Diğer yandan Cumartesi gününün ikinci oturumu ise saat 14:00’da gerçekleştirildi.

Bugün (Pazar Günü) yapılacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavının saat 10.15’te yapılacağından dolayı AÖL’ün 3. oturumu saat 15:00’da yapılacak. Açık Öğretim Liseleri (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi) 2017/2 sınav sonuçlarının en kısa sürede açıklanması beklenmekte….

NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Açıköğretim Lisesinin sınav soruları ve cevapları sınavın düzenlenme tarihinden itibaren 14 gün içerisinde öğrencilerle paylaşılacağı açıklandı.Açık Öğretim Liseleri (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi) 2017/2 sınav sonuçlarının en kısa sürede açıklanması beklenmekte…

Kamupersoneli.net olarak sınavın soru ve cevaplarının açıklandığı süreçte anlık olarak ziyaretçilerimizle paylaşacağız…

Kamupersoneli.net I ANKARA