Sınavlar

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) Sınav Yerleri Belli Oldu ( 11 12 Haziran AÖL 3. Dönem Sınavı Sınav Giriş Belgesi Nereden Alınır?)

Açıköğretim Lisesi Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu – AÖL 11-12 Haziran 3. Dönem Sınavları Milli Eğitim

Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Açık Öğretim Lisesi Resmi internet sayfasından 11 12 Haziran 2016 tarihlerinde yapılacak olan 3.dönem sınavlarının sınav giriş yerleri açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda sınav ile ilgili temel bilgiler de açıklandı.

Sınav Giriş Belgesindeki Açıklamalar Dikkatlice Okunmalı
 

Sınava girecek öğrenciler sınav giriş belgesinde yazılı sınav merkezlerinde sınav saatinde hazır bulunmalı, sınav giriş belgesinde bulunan açıklamalar dikkatlice okunmalı, sınavda mağduriyet yaşanmaması için öğrenciler nüfus cüzdanını kesinlikle yanlarında bulundurmalı ve nüfus cüzdanının kesinlikle resimli olması gerekiyor.

AÖL Sınav Giriş Belgesi Nereden Alınır?

Tüm detayları AÖL resmi internet sayfası olan “aol.meb.gov.tr” adresinden öğrenebilirsiniz. Sınav Giriş Belgesi almak isteyen öğrenciler “aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx” adresinden öğrenci numaraları ve şifreleri ile ilgili sınav giriş belgesini temin edebilirler.