Sınavlar

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır

Açık öğretim lisesi (AÖL) ve mesleki açık öğretim lisesi 2.dönem sınavları 19 Mart 2016 – 20 Mart 2016 tarihleri arasında yurt içinde 702 sınav merkezinde yapıldı. 1 Milyon 114 bin 337 öğrencinin yurt içinden, yurt dışındaki sınav merkezlerinden ise 740 bin öğrencinin katılım gösterdiği sınavlara toplam 1 milyon 116 bin 77 öğrenci katıldı.

Açık Lise Sınavları Ne Zaman Yapıldı?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık öğretim lisesi 2.dönem sınavınınj birinci oturumu 19 Mart 2016 cumartesi günü saat 09:30’da , ikinci oturum aynı gün 14:00’te, 20 Mart 2016 Pazar günü gerçekleşen üçüncü oturum 09:30’da yapılmıştı. Öğrencilere her ders için 20 sorudan oluşan 4 seçenekli soru kitapçıkları dağıtılmış ve her bir oturum 180 dakika sürmüştü. Sağlık özründen dolayı tek kişilik salonlarda sınavlara giren öğrencilerde bulunuyordu.

Açık Öğretim Lisesi Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim lisesi sınav sonuçlarının ne zaman açıkalanacağı hakkında MEB resmi internet sitesinde herhangi bir bilgi bulunmuyor. Söz konusu sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz cep telefonunuza sonuçların açıklandığına dair bildirim almak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını google play üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.


Kamu haberleri, sınav haberleri ve gelişmeleri, gündem haberleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlası için kamu haberlerinin tarafsız sesi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli forumlarına ücretsiz üye olarak diğer ziyaretçiler ve forum yöneticileriyle iletişime geçme fırsatına sahipsiniz. Forumlarda aklınıza takılan soruları, öneri ve şikayetlerinizi basit bir şekilde dile getirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Muğla