Sınavlar

Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem Sınavları ne zaman yapılacak?

 Açık Öğretim öğrencileri 3. dönem sınavları için sabırsızlanıyor. Sınav heyecanı şimdiden öğrencileri sardı peki Açık Öğretim Ortaokulu – Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem Sınavları ne zaman yapılacak?


Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan sınav takvimine göre Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem Sınavları 2-3 Temmuz 2016 tarihlerinde yapılacak.  

2. Dönem Sınavı Ne Zaman Yapılmıştı?

Açık Öğretim Ortaokulu-Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2. dönem sınavları 19-20 MART 2016 tarihinde yapılmıştı.

Açık Öğretim 1 Dönem Sınavları Ne Zaman Yapıldı?

2016 Yılının ilk sınavı ise 2-3 Ocak tarihinde Açık Öğretim Ortaokulu-Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri için yapılmıştı.

Milli Eğitim Bakanlığı duyurularından, gündemdeki gelişmelerden, sınavlardan ve dahasından haberdar olmak için kamupersoneli.net’i her gün takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek, söz konusu MEB sınavları hakkında tüm gelişme ve duyuruları cep telefonunuza bildirim olarak alabilir bu sayede sınavlar konusunda sıkıntı yaşamamış olursunuz.

Kamupersoneli.net – Ankara