Sınavlar

AÖF Öğrencileri Dikkat ! 26 27 Kasım Güz Dönemi Ara Sınavı Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı

 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi Ara Sınavı Sınav Giriş Belgelerinin hazır olduğuna duyuru geldi. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sosyal medya sayfalarından söz konusu sınavlara girecek olan öğrencilere özel duyuru yayımlandı.

26-27 kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek sınava girecek öğrenciler ilgili sınava dair sınav giriş belgelerini https://aof.anadolu.edu.tr/ adresinden edinebilirler. Mobil’den giriş yapan öğrenciler için sosyal medya sayfasından şu şekilde bir bilgilendirme daha yapıldı ; “Mobil cihazlarından belgelerini görüntülemekte sorun yaşayan öğrencilerimiz tarayıcılarını masaüstü moduna alarak belgelerini görüntüleyebilirler. Masaüstü ya da dizüstü bir bilgisayar aracılığıyla da öğrenci otomasyonuna girerek belgenizi görüntüleyebilir ya da büronuza uğrayarak belgenizin çıktısını alabilirsiniz.”

DÖNEM SONU SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

AÖF Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 14 ile 15 Ocak 2017 tarihlerinde yapılacak. Bahar Dönemi Ara Sınavı 15-16 Nisan 2017 tarihlerinde, Bahar Dönemi Finalleri için belirlenen tarih 27 ile 28 Mayıs 2017 tarihleri oldu.
Sınav öncesi, sonrası tüm soru ve sorunlarınızı diğer öğrencilerle paylaşmak için sayfanın altındaki yorum kısmını kullanabilir. Forum.kamupersoneli.net’e ücretsiz üye olabilirsiniz. Kamu personeli alım haberlerinden, gündemdeki gelişmelerden,  sınavlardan ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını mutlaka indirin.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA