Sınavlar

AÖL 3. dönem dönem sonu sınav tarihleri belli oldu! 2019 Açık öğretim lisesi sınav tarihi ne zaman?

Lise eğitimine açıktan devan eden adayları yakından ilgilendiren AÖL 3. dönem kayıt yenileme işlemlerinin tamamlanmasının ardından gözler AÖL 3. dönem sonu sınavlarının yapılacağı tarihe çevrildi. Peki AÖL 3. dönem sonu sınavları ne zaman gerçekleştirilecek?

AÖL 3. dönem sınavları ne zaman?

AÖL 3. dönem sonu sınavları iş takvimi aracılığıyla adaylara duyuruldu. Buna göre AÖL 3. dönem sınavları 6-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Adaylar AÖL 3. dönem sınav giriş belgelerine elektronik ortamda 3 Temmuz tarihinden itibaren ulaşabilecek.

AÖL 2019 sınav tarihi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Bilindiği üzere başvurular 16 Mayıs tarihinde sona erdi. AÖL 3. dönem sınavı öncesi öğrenciler sınav tarihine kilitlenmiş durumda… Peki, Açık lise sınavları ne zaman yapılacak? İşte AÖL 3. dönem sınav tarihiyle ilgili detaylar…

AÖL 3. dönem dönem sonu sınav tarihleri belli oldu! 2019 Açık öğretim lisesi sınav tarihi ne zaman?

SINAVA GİRİŞTE GEREKLİ BELGELER

Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı, Açık Öğretim Lisesi Sınava Giriş Belgesi, Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı (ya da eşdeğer bir kimlik kartı) sınava giren öğrencilerin yanında olmalıdır.

Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı ve Sınava Giriş Belgesi yanında bulunmayan öğrencilerin geçerli bir kimlik kartıyla (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) salon yoklama listelerinde isimleri olmaları halinde sınava alınacaklardır.

Ayrıca sınavda öğrencilere silgi ve kalem verilmeyecek. Bunun için öğrencilerin sınava kendi kalem ve silgilerini getirmeleri gerekmektedir.