Sınavlar

AÖL Sınav Yerleri Nereden Öğreniliyor? – 11 – 12 Haziran Açık Lise Sınav Giriş Belgeleri

 11 – 12 Haziran 2016 AÖL Sınav Yerleri Nereden Öğreniliyor? – Açık Lise Sınav Giriş Belgeleri

 11 – 12 Haziran (cumartesi, pazar ) 2016 tarihinde yapılacak olan Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem sınavları için heyecan dorukta. Sınav yerini öğrenmek isteyen öğrenciler için MEB’den bir duyuru yayımlandı.

11-12 Haziran Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem Sınavları İçin Heyecan Dorukta

Söz konusu 11 -12 Haziran 2016 Açık Öğretim Lisesi Sınav yerlerini öğrenmek isteyen öğrenciler , Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Açık Öğretim Lisesi resmi internet sayfasından öğrenci girişi yapmalıdırlar. Söz konusu sayfaya “http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx” adresinden erişim sağlayabilirler.

Sınav Yerleri Nasıl Öğrenilir?

Sınav giriş belgesi ve sınav yerini öğrenmek isteyen öğrenciler ilgili sayfada bulunan form kısmından öğrenci numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra sınav giriş belgesini temin edebilir ve çıktı alabilirler.  

Sınav Belgesi Temin etme sayfası için lütfen TIKLAYINIZ

Sınava Girecek Herkese Başarılar Dileriz

11 – 12 Haziran 2016 tarihinde yapılacak olan sınava girecek tüm öğrencilere Kamupersoneli.net ailesi olarak sınavlarında başarılar dileriz. Sınav sonrasında diğer öğrencilerle sınav hakkında görüşlerinizi paylaşmak için kamupersoneli.net’i ziyaret etmeyi unutmayın. Sınav öncesinde ve sonrasında siz değerli ziyaretçilerimizi MEB ‘den gelecek her türlü duyuru ve bilgilendirme hakkında haberdar etmeye devam edeceğiz. MEB AOL 3. Dönem sınavları hakkında daha fazla haber için sayfanın üstünde bulunan arama kısmını kullanabilirsiniz.

Bir Yorum