Sınavlar

AÖL Sınavı Soru ve Cevap Anahtarı Yayımlandı

Merakla beklenen sorular ve cevap anahtarı yayımlandı. Haftasonu sınavların heyecannı yaşayan 1 milyon kişinin merakla beklediği sorular ve cevap anahtarları yayımlandı.

Açıköğretim lisesi ve mesleki açık öğretim lisesi 2.dönem sınavları  1 Milyon 116 Bin Öğrencinin Katılımıyla Gerçekleşti

Açıköğretim lisesi ve mesleki açık öğretim lisesi 2.dönem sınavları 19-20 mart 2016 tarhinde gerçekleşmişti. Sınav 702 sınav merkezinde 1 milyon 116 bin öğrenci katılmış, yurt dışında 15 sınav merkezinde 740 öğrenci sınav heyecanını yaşamıştı.  Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2.dönem sınavlarının birinci oturumu 19 mart 2016 tarihinde saat 09:30’da , ikinci oturumu aynı gün saat 14:00’te , 20 Mart pazar günü gerçekleşen son oturumla öğrenciler sınav heyecanını üzerinden atmış oldu. Sınavlarda her ders için 20 soruluk 4 seçenekli soru kitapçığı kullanılmıştı. Sınavlara mazeretlerinden dolayı 201 öğrenci evinden katılmıştı. Açık öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları yine açık öğretim lisesi ve mesleki açık öğretim lisesi internet sitelerinden açıklanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesinden Açık Öğretim lisesi sınav soruları ve cevap anahtarı yayımlandı. Sınavlara giren öğrencilerin merakla beklediği gelişme az önce Milli Eğitim Bakanlığı resmi sitesinden yayımlanan duyuruyla gerçekleşti.Sınav soruları ve cevap anahtarını kamupersoneli.net olarak sizlere sunuyoruz.

AÖL Sınavı Soru ve Cevapları

Açık Öğretim Lisesi sınav soru ve cevapları için tıklayınız. 

Sınav hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşmanız çok önemli sizce sınavlar zor muydu? kolay mıydı? sınavlar esnasında yaşadığınız ilginç durumlar, aksaklıklar oldu mu?

Kamupersoneli.net