Sınavlar

ATA AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı Mı? ( ATA AÖF Final Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarı)

ATA AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı mı?

11-12 Haziran 2016 tarihlerinde yapılan Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Dönem Sonu sınavı sonuçları için öğrencilerin meraklı bekleyişi sürüyor. Peki sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türkiye’nin en büyük ikinci Açıköğretim Fakültesi Olan Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) Final sınavına ait sonuçlar henüz açıklanmadı fakat sınav sonuçlarının kısa zaman içerisinde açıklanacağını bildirebiliriz. 11-12 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleşen ATA AÖF Bahar Dönemi Dönem sonu sınavı heyecanını binlerce öğrenci yaşadı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) Final sınavı sonuçları açıklanır açıklanmaz cep telefonunuza bildirim alabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. ATA AÖF Bahar Dönemi Dönem sonu sınavına ait sorular ve cevap anahtarları daha önce

Soru ve Cevaplar Yayımlanmıştı
 
Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, Sınav duyurularından , ekonomi haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. İlgili her türlü konu hakkında tartışmalara katılabilmek için forum sayfamıza ücretsiz ve kolaylıkla üye olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara