Sınavlar

Auzef Sınav Giriş Belgesi Nereden Alınır? Sınav Yerleri Nasıl Güncellenir?

 İstanbul Üniversitesi Auzef Telafi (bütünleme) Sınav Giriş Belgesi İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (auzef) 2015-2016 bahar yarayılı telafi sınavları için sınav merkezi değişikliği işlemlerinin başladığına dair duyuru daha önce İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi resmi internet sayfasından yayımlanmıştı. Buna göre sınav merkezi değişikliği işlemleri 13 Haziran 2016 günü mesai bitimine yani saat 17:00’ye kadar devam edecek.


İşlemlerin tamami http://sinav.istanbul.edu.tr adresinden gerçekleştirilebiliyor. Herhangi bir işlem yapmayan öğrencilerin sınav yeri bitirme sınavındaki sınav yeri olarak geçerli kalacaktır. Yine sınav giriş belgesi temini ve diğer detayları ilgili panelden edinebilirsiniz. İstanbul Üniversityesi Yarıyıl Sonu (Telafi Sınavları) 2 haftada yapılacak ilgili sınavlar 16-17 temmuz 2016 ile 23-24 temmuz 2016 tarihleri arasında yapılacak.

İstanbul Üniversitesi’nin akademik takvimine göre bahar dönemi tek ders sınavı 13 Ağustos 2016 tarihinde yapılacak.

Konu ile alakalı tüm soru ve sorunlarınızı kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net adresinden bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek ilgili gelişmelerden ve çok daha fazlasından anında haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara