Sınavlar

EGM 2017 Silah Tamir Yeri Açma Sınav Giriş Yerleri Açıklandı

Emniyet Genel Müdürlüğü, Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından, 22 Ekim 2017’de yapılacak olan Silah Tamir Yeri Açma sınavına giriş belgeleri yayımlandı.

YAZILI VE UYGULAMALI SINAV SÜRECİ

Emniyet Genel Müdürlüğü, 2017 Silah Tamir Yeri Açma Yazılı Sınavı 22 Ekim 2017 tarihinde saat 10.00’da yapılacak. Silah Tamir Yeri Açma Uygulama Sınavı ise 23 Ekim -27 Ekim 2017 tarihleri arasında saat 09.30’da yapılacak.

SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMASI

22 Ekim 2017’de yapılacak olan yazılı sınavın sonuçları, aynı gün Özel Güvenlik Daire Başkanlığı resmi sitesinde açıklanacak. Adaylar sınav sonuçlarına, 23 Ekim 2017 tarihinde itiraz edebilecekler ve itirazlar değerlendirildikten sonra itiraz sonuçları, 24 Ekim 2017 tarihinde açıklanacak. 

UYGULAMALI SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMASI

Yazılı sınav sonuçları ve itiraz sonuçlarının açıklanmasının ardından, 27 Ekim 2017 tarihinde uygulamalı sınav sonuçları da açıklanacak. 

SINAVA GİRECEK ADAYLAR DİKKAT !

Yazılı sınava girecek adayların; sınav Giriş Belgesi aslı, Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaporttan birisinin aslı, en az bir adet siyah ve yumuşak uçlu kurşun kalem, leke bırakmayan bir silgi, İhtiyaç halinde kalemtıraş bulundurmaları gerekiyor.

Mülakata girecek adayların; sınav Giriş Belgesi ile birlikte kimlik belgelerinden en az birisi yanında olmayan, üzerinde oynama yapılmış belgelerle veya bu belgelerin fotokopisi, kopyası ile gelen adaylar sınava alınmayacak.

Sınav giriş belgesi ile kimlik yerine geçen belge sınav süresince masada bulunacak.

Adaylar, yazılı sınav saatinden en az otuz (30) dakika önce sınavın yapılacağı adreste hazır bulunacaklar. Sınav başladıktan sonra ilk onbeş dakika içerisinde gelen adaylar sınava alınacak. Yazılı sınav salonlarında son iki aday kalması halinde çıkışlarına izin verilmeyecek.