Sınavlar

Elektrik Tesisatçılığı Yetki Belgesi Sertifika Sınavı Soru ve Cevapları – Yorumları

Elektrik Tesisatçılığı Yetki Belgesi Sertifika Sınavı  – Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan Elektrik Tesisatçılığı Yetki Belgesi Sertifika Sınavı öncesi ve sonrasında Kamupersoneli.net’in takibindeydi.


Elektrik Tesisatçılığı Yetki Belgesi Sertifika Sınavı Sınav Yorumları

Sınav hakkındaki düşünceleriniz neler? Sizce sınav zor muydu? MEB’in sınav uygulaması hakkındaki düşünceleriniz bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.  Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan Elektrik Tesisatçılığı Yetki Belgesi Sertifika Sınavı bugün (21 Mayıs 2016) Saat 10:00’da Ankara, İstanbul, Hatay, İzmir, Antalya sınav merkezlerinde yapıldı ve 207 kursiyer söz konusu sınava katılım gösterdi sınav 160 dakika sürdü. Sınav sonuçları milli eğitim bakanlığı tarafından haziran ayı içerisinde internet sitesinden açıklanacak.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olma fırsatı sizlerle. Forum.kamupersoneli.net yoğun talep üzerine aktif edildi. Forum sayfamızı ziyaret ederek, ücretsiz üye olabilir, ücretsiz üyeliğinizle yeni başlık açabilir, varolan başlıklara yazabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara