Sınavlar

Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı Yazılı Sınavı Soru Ve Cevapları Yayımlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı yayımladığı bir ilan ile  Gençlik Ve Spor Uzman Yardımcısı alımı yapacağını ilan etmişti. 

Yayımlanan ilana başvuruda bulunan ve başvuru sonuçları olumlu olan adaylara yazılı sınav uygulayan Spor Bakanlığı söz konusu sınavda adaylara sorulan soruları ve cevap anahtarını erişime açtı.

SPOR BAKANLIĞI’NDAN DUYURU

 Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı pozisyonu için gerçekleştirilen sınavda sorulan sorulara ve cevaplara ilişkin bir duyuru yayımlayan Gençlik ve Spor Bakanlığı, adayların soru ve cevapları bakanlığın internet sayfası üzerinden görüntüleyebileceklerini bildirdi. 

Yayımlanan duyuruda ayrıca Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen yazılı sınava itiraz etmek isteyen adayların yapmaları gereken işlemlere ilişkin de açıklamalar yapıldı. 

GENÇLİK VE SPOR UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI YAZILI BÖLÜMÜ SORU VE CEVAPLARI

Bakanlığımız merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere Gençlik ve Spor Uzman ve Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavının yazılı bölümü 25.03.2018 Pazar günü Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde gerçekleşmiştir. 

Sınava katılan adayların sınavın soru ve cevapları ile uygulanmasına ilişkin varsa itirazlarını ve gerekçelerini içeren dilekçelerini Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığına en geç 04.04.2018 tarihi saat 18.00’e kadar ulaştırmaları gerekmektedir.