Sınavlar

Gümrük Bakanlığı'dan Gümrük Müşavirliği Sınavına İlişkin İtiraz Duyurusu!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, resmi internet sitesi üzerinden, gümrük müşavirliği ve gümrük müşavirliği yardımcılığı yazılı sınav sorularına yapılan itirazlara ilişkin duyuru bir duyuru yayımladı.

GÜMRÜK BAKANLIĞI’NDAN İTİRAZ DUYURUSU

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın internet sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda, belirtilen kadrolar için gerçekleştirilen sınavlara ilişkin yapılan tüm itirazların dikkate alındığı belirtilerek bazı soruların iptal edildiği duyuruldu. Yayımlanan duyuruda ayrıca aşağıda iptal edildiği bildirilen soruların dışında diğer itirazların uygun bulunmadığı da aktarıldı. 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru,

07/10/2017 tarihinde yapılan gümrük müşavirliği ve gümrük müşavir yardımcılığı sınavları ile ilgili olarak adaylar tarafından yapılan tüm itirazların sınav kurulu tarafından incelenmesi neticesinde gümrük müşavirliği sınavında sorulan A kitapçığı 6., 10., 25., 54. ve 67. (B kitapçığı 3., 8., 30., 59. ve 62.) soruları ile gümrük müşavir yardımcılığında sorulan A kitapçığı 51. ve 62. (B kitapçığı 55. ve 69.) sorularının iptaline karar verilmiş olup, yapılan diğer itirazlar uygun bulunmamıştır. İlanen duyurulur.

Kamupersoneli.net – ANKARA