Sınavlar

Gümrük Müşavirliği ve Müşavir Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü Gümrük Müşavirliği ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı sınav sonuçlarının açıklandığı bilgisi yer aldı.

7 Ekim 2017 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü Gümrük Müşavirliği ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı sınav sonuçlarının nasıl öğrenileceği hakkında detayları kamupersoneli.net olarak adaylarla paylaşıyoruz. 

SONUÇLAR NASIL ÖĞRENİLECEK?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü Gümrük Müşavirliği ve Gümrük Müşavir Yardımcılığı sınav sonuçları için adaylar, yukarıda paylaştığımız bağlantı adresi üzerinden ulaşabilirler.

Adaylar yukarıdaki bağlantı ile MEB sistemine geldiklerinde T. C. Kimlik Numaraları ve güvenlik kodunu ilgili kutulara yazarak sonuçlarını öğrenebilirler. Ayrıca adayların baba adını büyük harfle yazmaları gerekiyor ve baba adı ift isim ise araya boşluk bırakarak yazılacaktır.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA