Sınavlar

Halkbankası Personel Alımı Sınav Sonuçları ve Taban Puanlar Açıklandı !

5 Kasım 2016 tarihinde yapılan Halkbankası personel alımına ait sınavın sonuçları açıklandı. Yaklaşık 1 aydır adaylar tarafından sabırsızlıkla beklenen sınav sonuçlarına ve taban puanlara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. 

Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı sınav sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlara aşağıdaki linkten T.C. Kimlik Numarası ve Şifre ile ulaşılabilir.

 

Bir Yorum

  1. 1 aydır sınavın açıklanmasını bekledik saatlerdir de Ata-Aof'nin teknik arızasını bekliyoruz!

  2. İnşAllah bu sınav sonuçunu herkes laikili ile kazanır. Taban puanı aşan herkes mulakatlara çağrılır. Eşim 2 kere ziraat bankası sınavını 80 ve 82 alarak geçti mülakatlara bile çağrılmadı. Bunda da pek ümit yok. Keşke dayımız olsa bi yerde.

  3. Bu teknik arıza midemi bulandırdı ALLAH biliyor ya burnuma pis kokular geliyor

  4. Açıklanmaması bile insanın kafasını karıştırıyor liyakat esas alınsa herkes rahatlama

  5. Ataüni ne anlar sınavdan yapsın işte Gazi veya Anadolu üni.. bi sınavı açıklayamadılar

  6. 1 ay bekle açıklansın şimdi de site teknik arıza neymiş bir işi düzgün yapın

  7. NOT: YETERLİ BAŞARI SAĞLANAMADIĞI İÇİN UZMAN YARDIMCILIĞI BARAJ PUANI 50’YE DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR. bukadar …. …. olamaz yine işin içine torpilliler girdi başarılı olanları cagırsan olmaz sanki bu ülkede rica rüşveti önüne gecmedigin sürece hic bir tarafa gidemeyiz

  8. Nasil bir teknik sorundur birgundur duzeltilemiyor?? Sonra da icimiz rahat olcak bu ne istir boyle??

  9. insanların beklentilerini heyecanını işe girme isteğini hiç mi umursamıyorsunuz?açıklayacaksanız adam gibi açıklayın.bir kere açıklayıp sonra teknik arızadan dolayı geri çekmek..ve herşeyi belirsiz şekilde bırakmak..Allah,emek veren beklentisi olan tüm gençlerin sonucunu iyi etsin..

  10. Sınav başvuru sürecinde ayrı bi sıkıntı , açıklandı ayrı bi sıkıntı. Madem beceremiyorsunuz yapmayın arkadaş sınav. Size mi kaldı sınav yapmak yapamadığınız beceremediğiniz işe neden kalkışırsınız. Belli bişeylerin ayarlamaları yapılıyor Allah sonumuzu hayır etsin. 550 millevekili var hepsi bi yiğenini aldırmak için uğraşsa zaten garibana kontenjan kalmıyor. Bizde burda açıklanmasını bekleyelim … Bu insanlar bunun hakkını nasıl ödeyecek nasıl canverecekler merak ediyorum… !!

  11. bu şekilde teknik arıza sebebi fazlasıyla düşündürücü..hak eden kazanır inşAllah…

  12. telefon numarasından arayıp ulaşabilen var mı benim telefonlarıma kimse çıkmadı. arkadaşlarım açıklandığı ilk an bakabilmişler ben açtığımdan beri arızalı.. :( sabırla bekliyoruz..

  13. ne zaman giderilecek bilgisi olan var mı ben arıyorum ama açan yok.

  14. sistem şimdi düzeldi..halkbankası sınav sonucuna herkes bakabilir..benim olmadı :(

  15. sınavda tek soru boş bırakmadığıma eminim.sınav sonucunda 30 a yakın boş gözüküyor. Hakkımı yiyenlerin Alllah hakkından gelsin!

  16. Bu seneki sınava bende gircem fakat sonuçlar ne zaman açıklanır ne zamana çağırırlar bilen var birde sınav genel olarak nasıl oluyor?