Sınavlar

İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Sınavı, Cevapları ve Yorumları (Kolay mıydı, Zor muydu?)

2016 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Sınavı 17 Aralık 2016 09.30’da Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapıldı. Sınav 100 dakika sürdü ve 11.00’da sona erdi. Sınav sorularını tartışıyoruz…

Sınava giren adayların sınav hakkındaki düşüncelerini alıyoruz. Sizce Kaymakamlık sınavı kolay mıydı, zor muydu? En çok hangi sorularda zorlandınız? Kaymakamlık sınavına giren adayların, sınav hakkındaki yorumlarını ve değerlendirmelerini alıyoruz.

Sizce sınavdaki en zor ve en kolay soru hangisiydi? Beklediğiniz sorular mı çıktı?

Kamupersoneli.net olarak Kaymakamlık sınavına giren adayların değerlendirme ve yorumlarına önem veriyoruz. Sizler de sınav ile ilgili yorumlarınızı ve değerlendirmelerinizi sayfamızın altında yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kamupersoneli.net olarak 2016 İçişleri Bakanlığı Kaymakam adaylığı sınavına giren adaylara geçmiş olsun diyoruz..

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, eğitim haberlerinden, sınavlardan, sınav sonuçlarından anında haberdar olmak için kamupersoneli.net’in ücretsiz mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net|ANKARA

Bir Yorum

  1. geçmiş olsun herkese ben bilmiyorum ama aşırı derece zorlandım bildiğim şeyleri bile unuttum

  2. Akıl karıştırıcı sorular baya vardı. Emin oldugumuz cevaplari yazalım lütfen

  3. 3 tene temel ihtiyaç maddesi cevabını un,şeker,tuz yaptım.cevab un,şeker,pamuk olacak

  4. Genel olarak kolay sorulardi. Tek endişemiz sonuclari cevaplayan görevlilerin etik davranması. Umarım sorularımızi silmezler.

  5. Hukuk sorularını paylaşırmısınız arkadaşlar hepinize geçmiş olsun

  6. Emin olduğum sorular kadar ikilemde kaldığım sorularda oldu.ozellikke iktisat.cok fazla çalışmadım ama bence yapılabilecek sorularda.soru yapı ve kalıplarını görmüş oldum.seneye daha iyi hazırlayacağım inanıyorum.

  7. Arkadaşlar sınav kitapçığının ilk sayfasında bi kutucuk vardı, bilgilerimi doldurdum ve kabul ediyorum gibi bir şey yazıyordu doldurdunuz mu onu doldurmayanlar varmış :/ Hatırlatıyım dedim

  8. musul sorunu ingiltere etabli yunanistan bozkurt lotus fransa, yetki gaspı,

  9. Bir soruda izmir iktisat Kongresi ne katılan gruplar çiftçiler tüccarlar sanayiciler işçiler

  10. idari vesayet ve sayıştay sinai kalkınma bankası cevaplarda vardı

  11. cok kotu gectı kahretsın calıstıgım yerlerden hıc doyurucu sorular gelmedı ataturk un ankarada hangı kongrede konustugu sorulmustu bılen oldumu cevap neydı sızce.

  12. MAARİF KONGRESİ 15-21 TEMMUZ 1921 Kütahya-Eskişehir Savaşlarının devam ettiği süreçte Ankara’da Darül Muallimin (Erkek Öğretmen Okulu)’in konferans salonunda toplanmıştır. Mustafa Kemal, dönemin Maarif Vekili (Eğitim Bakanı) Hamdullah Suphi Bey’in kongreyi erteleme fikrini reddederek kongreye katılmış ve açış konuşmasını yapmıştır.

  13. Allah askina hangi sorunun cevabi sayistaydi hayirlamiyorum. Ama bi tane kamu denetciligi yaptigim bi soru var o mu acaba ?

  14. Belediye başkanı katılamadığında encümen toplantısına kim başkanlık eder?belediye başkanı yardımcısımı?

  15. aynen soru neydi yazsın cevabını bulak bizde ne yayyığımızı bilelim

  16. hilal kardeşim katılıyorum size ğerçekten psikolijik baskı soruları aslında açık netti ama ikilem vardıı acaba bumuydu şumuydu olabilirmi diye kesinlikle katılıyorum size

  17. Hocam sınav genel itibari ile çok zor muydu? Bir yıllık düzenli çlışma ile yapılabilecek sorular mı?

  18. Cok daginik konular ve detayci soru tarzi kullanilmisti umarim hak eden kazanir tum arkadaslara basarilar diliyorum

  19. Sorunun tamamını yapan olursa yazılı yı tebrik ederim ama zor zannedmiyorum ne zaman açıklanır acaba sorular yada sonuçlar bilen varmı