Sınavlar

İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınav (İSG) Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? ÖSYM İSG Sınav Sonuçları Açıklandı Mı?

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınav (İSG) sonuçları için heyecan arttı.

18 Mayıs 2019 tarihinde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından düzenlenen sınavın sonuçları aday işlemleri sayfası üzerinden erişime açılacak.

İŞ YERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAV (İSG) SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), İSG 1. Dönem sınav sonuçlarıyla alakalı olarak açıklama yaptı ve 2019/1 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınav (İSG) sonuçlarının 19 Haziran tarihinde ÖSYM’nin internet sayfasından açıklanacağı bildirildi.

İSG 2. DÖNEM SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

2019 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2019-İSG), 2. Dönem Sınavı 14 Aralık 2019 tarihinde yapılacak.

2019/2 İSG Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illerinde düzenlenecek.

Bir Yorum