Sınavlar

İSG Sınavına İlişkin ÖSYM'den Adaylara Uyarı Geldi

Bilindiği gibi 16 Aralık 2017 tarihinde İSG 2. dönem sınavı ÖSYM tarafından uygulanacak. Hafta sonu Cumartesi günü gerçekleştirilen sınav saati hakkında adaylara ÖSYM tarafından bir uyarı geldi.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 16 Aralık 2017 tarihinde İş Güvenliği ve Sağlığı 2. dönem sınavı gerçekleştirilecek. Hafta sonu düzenlenecek olan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG 2. Dönem) hakkında adaylara sınav saati hakkında uyarılarda bulunuldu.

HATIRLATMA YAPILDI

Konu ile ilgili olarak yapılan uyarı Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapıldı. ÖSYM’nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan uyarıda İSG 2. dönem sınavı hakkında çeşitli hatırlatmalar yapıldı.

YAPILAN UYARI

ÖSYM tarafından yapılan uyarıda 16 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek sınava girecek adayların saat 10.00’dan sonra sınav salonlarına alınmayacağı hatırlatıldı. 

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan uyarıda “16 Aralık 2017 Cumartesi günü yapılacak olan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 2. dönem sınavında adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.” ifadelerine yer verildi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA