Sınavlar

İŞKUR İstihdam Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklandı

İşkur, yayınladığı duyuruyla 9 Şubat- 11 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılan İstihdam Uzman Yardımcsılığı sözlü sınavını kazanan adayları ve kazanan adaylardan istenen belgeleri açıkladı. 

İşkur’un duyurusu şöyle:
” Kurumumuz tarafından 09-11 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılan İstihdam Uzman Yardımcılığı Sözlü Sınavını Asil ve Yedek olarak kazananlara ait Sınav Sonuç Listeleri aşağıda yayınlanmıştır.

ASİL LİSTE – YEDEK LİSTE İÇİN TIKLAYIN

AÇIKLAMALAR:

1. Giriş Sınavını “Asil” olarak kazanan adayların listesi alfabetik olarak isim sırasına göre, “Yedek” olarak kazanan adayların isim listesi ise başarı sırasına göre oluşturulmuştur.
2. Sınavı kazananların, aşağıda belirtilen belgeleri düzenleyerek 02/01/2017 Pazartesi günü mesai bitimi saat 17.30’a kadar “Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Emniyet Mahallesi Mevlana Bulvarı No:42 Yenimahalle-ANKARA” adresine elden teslim etmeleri veya posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Gerçeğe aykırı belge veya beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmaz, atamaları yapılmış ise iptal edilir, bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanır.
3. Bu süre içerisinde geçerli bir mazereti olmaksızın başvurmayan veya evraklarını göndermeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.
4. Bu duyuru sonuca esas olup, ayrıca herhangi bir tebligat yapılmayacaktır