Sınavlar

KPSS Soru ve Cevap Anahtarı Ne Zaman Açıklanacak? İşte O Tarih

2016 KPSS Lisans Genel Kültür ve Genel Yetenek sınavları 22 Mayıs Pazar günü tamamlandı. Şimsi ise adayların kafasında olan en büyük sorulardan biri sınav soru ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?


KPSS Öncesi Geniş Güvenlik Önlemleri Alındı

Kamu Personeli Seçme Sınavı’na giren adaylar okul girişlerinde didik didik arandı. Sınava girecek adaylar sabah erken saatlerde sınavın yapılacağı okulların bahçelerinde sınav saatini bekledi. Erkek ve kadın olarak ayrı ayrı okullara alınan adayların üstleri ayrıntılı bir şekilde arandı. Adayların kalem, silgi, çanta, cep telefonu vb. maddelerle sınava girmeleri engellendi.

KPSS Soru ve Cevap Anahtarı Ne Zaman Açıklanacak?

Sınava giren adaylara Genel Yetenek bölümünden 60, Genel Kültür bölümünden 60 soru yönlendirilmiştir. Peki ÖSYM soru ve cevap anahtarlarını ne zaman açıklayacak? ÖSYM tarafından yapılan resmi bir açıklama olmamakla birlikte; soru ve cevap anahtarlarının bir hafta içerisinde yayımlanması bekleniyor.

KPSS Lisans Genel Kültür ve Genel Yetenek soru ve cevapları ve KPSS sınavı sonucu, ÖSYM tarafından ilan edildiği anda, kamupersoneli.net internet sitemizden veya kamupersoneli.net android uygulamamızdan anında haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net  | Ankara