Sınavlar

KYK 1403 Personel Alımı için Mülakat Sonuçları için Bekleyiş Devam Ediyor

 KYK 1403 Personel Alımı için Mülakat Sonuçları Hala Açıklanmadı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu 1403 Personel alımı için adayların meraklı bekleyişi devam ediyor. Söz konusu alımlar için yapılan mülakatlar sona erdi , sonuçlar hala açıklanmadı.

Hala Ses Yok

KYK mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair henüz net bir bilgi Bakanlık cephesinden de ,KYK cephesinden de gelmedi. Adaylar kazanıp , kazanmadıklarını bilmedikleri için sonuçların bir an önce açıklanmasını ve gelecek planlamalarını ona göre yapmayı bekliyor.  

Mülakat sonuçları için meraklı bekleyişi süren tüm adaylara durum ne olursa olsun  gelecek hayatlarında başarılar diliyoruz.

Mülakatlar  Hakkındaki Gözlemlerinizi Bizimle ve Diğer Adaylarla Paylaşın

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na Bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu 1403 Personel alımı mülakatları sırasında, öncesinde ya da sonrasında herhangi bir usulsüzlük ile karşılaştınız mı? Sınavlar nasıl geçti? bu soruların cevabını bizimle ve diğer adaylarla sayfanın altında bulunan yorum kısmı sayesinde paylaşabilir, haber değeri taşıması durumunda haberleşmesini sağlayabilirsiniz.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündemdeki gelişmelerden ve çok daha fazlasından anında haberdar olabilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’in android uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara