Sınavlar

Lise Mezunu 3 Bin 258 İnfaz Koruma Memuru Alımı için Mülakatlar Ne Zaman Başlıyor?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün 3 Bin 721 Sözleşmeli personel alımı ile ilgili süreçte yavaş yavaş sona geliniyor.

SÖZLEŞMELİ İKM ALIMI İÇİN BAŞVURULAR 27 EYLÜL’DE SONA ERMİŞTİ

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 3 Bin 258 Sözleşmeli İnfaz ve Koruma Memuru alımı için başvuru işlemleri 27 Eylül 2016 Salı Günü sona ermiş , kısa zaman önce de boy ve kilo ölçümleri yapılmıştı. İnfaz Koruma Memuru Adayları boy-kilo ölçümüne girdikleri komisyonların resmi internet sayfalarından sonuçları ve mülakat tarihlerini öğrenebiliyor. 

MÜLAKAT HEYECANI BAŞLIYOR

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Sözleşmeli İnfaz ve Koruma Memuru alımı için Mülakatlar Ekim ayı sonunda başlayacak ve kasım ayının ilk iki haftası boyunca sürecek.  Personel alımı ile ilgili tüm yorumlarınızı sayfanın altıda bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz. Forum.kamupersoneli.net’e ücretsiz üye olarak diğer adaylarla iletişime geçebilir, forumda yeni başlık açabilir, tüm başlıklara cevap yazabilirsiniz. Kamu Personeli alım haberlerini cep telefonunuza bildirim olarak almak için (Android, IOS) uygulamamızı indirmeyi unutmayın.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Lise mezunu deniyor ama lisanslılardan bize fırsat kalmadıki hep lisans mezunları girdi puan sıralamasına haber sürekli lise mezunu diye yayımlanıyor

  2. Ekim ayı 2017 de yapılan basvurularin mulakat tarihini nasıl ogrencez