Sınavlar

Maliye Bakanlığı Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Giriş Yazılı Sınav Sonuçları

Maliye Bakanlığı Defterdarlık Uzman Yardımcılığı giriş sınavı yazılı sonuçları yayımlandı. 20 Mart 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanlığı tarafından yazılısı yapılan Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Yazılı Bölümü Sonuçları açıklandı.

Sözlü sınava girecek adaylar belli oldu. Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanlığı defterdarlık uzman yardımcılığı giriş sınavı yazılı sonuçları Maliye Bakanlığı resmi internet sitesinden yayımlandı. 20 Mart 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanlığı tarafından yazılısı yapılan Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Yazılı Bölümünden 73,75 ve üzeri puan alan 200 adayın isimleri Maliye Bakanlığı resmi internet sitesinden duyuruldu. Maliye Bakanlığı Defterdarlık Uzman Yardımcılığı girişi için yapılacak sözlü sınavın yeri , günü ve saati daha sonra Maliye Bakanlığı tarafından duyurulacak.

Maliye Bakanlığı Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Sözlü Sınavına Girmeye Hak Kazanan Tüm Adaylara Başarılar Dileriz

Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü , Genel Müdür Yardımcısı ve Sınav Komisyonu Başkanı Şinasi TOĞROL’un imzasını taşıyan duyuru az önce yayımlandı. Maliye bakanlığı Defterdarlık Uzman Yardımcılığı’na girişin sözlü sınav kısmına katılmaya hak kazanan tüm adaylara başarılar dileriz.

Sözlü sınav giriş yeri , tarihi Kamupersoneli.net adresinden de ilan edilir edilmez duyurulacak. Sınav haberlerini kaçırmamak için kamupersoneli.net’in android cihazlar için geliştirdiği uygulamayı cep telefonunuza indirerek gelişmelerden her yerde haberdar olabilirsiniz. Kamu personeli forumuna girerek ücretsiz üye olabilir , tartışmalara katılabilir, yeni başlıklar açarak tartışma başlatabilirsiniz.