Sınavlar

MEB 14 Mayıs 2016 Ehliyet Sınavı Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)  Ehliyet Sınav Sonuçları 26 Mayıs 2016 tarihi itibariyle açıkladı-

Ehliyet Sınavına giren adaylar tarafından merakla beklenen Milli Eğitim Bakanlığı Ehliyet sınavı sonuçları bugün içerisinde açıklandı. 

14 Mayıs 2016 Ehliyet Sınavı Sonuçları Açıklandı!

Adaylar Söz konusu sınava giren adaylar sınav sonuç bilgisini “http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/diger/Ss/2016/MTSK/Ss_Frm.asp” adresinden öğrenebilirler. Sınav sonuçlarını görmek isteyen adaylar ilgili sayfada bulunan T.C Kimlik Numarası ve Güvenlik Kodunu girdikten sonra sonuçlara göz atabilirler.

14 Mayıs 2016 Ehliyet Sınav  Sonuçları!

Milli Eğitim Bakanlığı az önce sonuçları Geri çekti! MEB Sınav sonuçları için duyuru yaptıktan kısa süre sonra sonuçları çekti.

Ehliyet Sınavı Hakkında Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?  

Ehliyet Sınavı yapılmakta olup dersler trafik motor ilkyardım ayrı ayrı olmayıp tek sınavda yapılmakta , Sınavda 50 tane soru çıkıyor. Sınavda trafik, trafik adabı, araç tekniği ve ilkyardım sorularını kapsamaktadır. Her soru 2 puan değerindedir.Başarılı olmak için en az 35 tane soruyu doğru yanıtlamak gerekiyor. 3 Yanlış 1 doğru cevabınızı etkiliyor , teorik sınav için 4 hakkınız direksiyon sınavı için ise 4 hakkınız bulunmaktadır. Sınav girip kaldığınız ya da sınav girmediğiniz zaman 1 hakkınız yanmaktadır.

Ehliyet Sınavı hakkında adayların yorumlarını, soru ve cevapları ve çok daha fazlasını takip etmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Gün içerisinde açıklanacak ehliyet sınavı sonuçlarını kamupersoneli.net olarak anında cep telefonlarına bildireceğiz.