Sınavlar

MEB TEOG 2. Dönem Fen Bilimleri Sınavı Soruları, Cevapları ve Yorumları

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan TEOG 2. dönem ikinci oturum sınavı 27 Nisan 2017 tarihinde başladı. TEOG ikinci oturumunun ilk sınavı Fen Bilimleri testi saat 09.00’da başladı. Sınav 40 dakika sürdü. TEOG Fen Bilimleri testinde adaylara 20 soru soruldu. 

Merkezi sınav tüm merkezlerde eş zamanlı olarak yapıldı. Her ders için, dört seçenekli çoktan seçmeli testlerden oluşan 20 soruluk A, B, C, D kitapçıkları kullanıldı. 

TEOG yurt içinde 970 merkezdeki 16 bin 257 okulda ve 94 bin 225 salonda, yurt dışında ise 15 merkezde ve 22 okulda yapılıyor. Merkezi ortak sınavlara 1 milyon 185 bin 328 öğrencinin katılacağı öngörülüyor.

SINAV YORUMLARI

Sınava giren öğrencilerin sınav hakkındaki düşüncelerini alıyoruz. Sizce TEOG 2. dönem Fen Bilimleri sınavı kolay mıydı, zor muydu? En çok hangi sorularda zorlandınız? TEOG Fen Bilimleri sınavına giren öğrencilerin, sınav hakkındaki yorumlarını ve değerlendirmelerini alıyoruz.

YORUM YAPABİLİRSİNİZ

Kamupersoneli.net olarak TEOG Fen Bilimleri sınavına giren öğrencilerin değerlendirme ve yorumlarına önem veriyoruz. Sizler de sınav ile ilgili yorumlarınızı ve değerlendirmelerinizi alt taraftan yorum yaparak belirtebilirsiniz.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum