Sınavlar

Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAOL) 3. Dönem Sınav Yerleri – Sınav Giriş Belgesi Nasıl Temin Edilir?

 Mesleki Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem Sınav Yerleri  – Sınav Giriş Belgesi

MEB tarafından sınav tarihi değiştirilen Mesleki Açık Öğretim Lisesi ‘nin 3.dönem sınavları yarın ve ertesi gün ( 11-12 Haziran) yapılacak. Söz konusu sınavlar hakkında tüm detaylar ve çok daha fazlası kamu haberleri merkezi kamupersoneli.net adresinde.  11-12 Haziran 2016 tarihinde Mesleki Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem Sınavları yapılacak.

Sınav Giriş Belgeleri Hazır

Sınav yerleri ve sınava giriş belgesinin açıklanması MEB tarafından bir kaç gün önce yapılmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Mesleki Açık Öğretim Lisesi resmi internet sayfasından 11 ile 12 Haziran 2016 tarihleri arasında yapılacak olan MAOL sınav yerlerini öğrenmek isteyen öğrenciler “aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx” adresi üzerinden sınav yerlerini öğrenebiliyor.

MAOL 3 Oturum Halinde Yapılacak


MAOL Sınavları 3 oturum halinde yapılacak. MAOL 3.Dönem sınavları 1.oturum ve 2. oturum 11 Haziran 2016 tarihinde son oturum ise 12 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek.  Mesleki Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem Sınav Giriş Belgesi sorgulamak için lütfen TIKLAYIN
aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx

Kamu haberleri, gündem haberleri, MAOL duyuruları, MEB haberleri ve çok daha fazlası için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek ilgili haberlerden her yerde haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara