Sınavlar

Nabi Avcı YGS İçin Sessizlik Dedi

Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanı Avcı 13 Mart 2016 Pazar günü yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı için sessizlik dedi.

Milli Eğitim Bakanı ( MEB )  Nabi AVCI 13 Mart 2016 Pazar günü saat 10:00 da yapılacak olan YGS ( yükseköğretime geçiş ) ile ilgili sorulan sorulara yanıt verdi. YGS (yükseköğretime geçiş sınav ) esnasında velilerin en hassas olduğu durum gürültü bunun üzerine Nabi Avcı velilerin sakin olmasını tavsiye etti ve düşüncelerini  açıkladı ;

” öncelik olarak sürücülerin sınav saatleri içerisinde dikkat dağıtacak ses yapmamaları ve sessiz bir sınav için bu konu için hassasiyetli davranmalarını rica ettiğini dile getiren Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı veliler için ise çok fazla telaşlanmamaları gerektiğini söyledi. Milli Eğitim Bakanı ( MEB ) Nabi Avcı ygs (yükseköğretime geçiş sınavı) için ” hayatın bir dönemeci ve telafisi mümkün  ” diyerek sınav için çok fazla telaşın öğrenciye zararı olacağı konusuna değindi. 

2016 YGS (yükseköğretime geçiş sınavı ) için 10:00 başlayan sınavın daha sakin bir şekilde tamamlamaları için ricada bulunduğunu dile getirdi. 13 Mart 2016 yani yarın saat 10:00 ‘ dan sonra sürücülerin korna çalmamaları , müzik yayınında bulunan yerlerde müzik çalınmaması konusunda rica da bulundu. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ;
” Sınav görevlilerine başarılar diliyorum. Yapılacan olan ygs ‘nin güvenli olarak yapılabilmesi için yardımcı olacak güvenlik görevlilerine de teşekkürlerini iletmeyi unutmadı.

Yarın ygs ‘ ye girecek olan tüm öğrencileri kamupersoneli.net olarak başarılar dileklerimizi sunuyoruz.

Kamupersoneli.net