Sınavlar

ÖSYM 2016 LYS Hakkında Duyuru Yayımladı "Sınav O Şehirde Yapılmayacak"

ÖSYM 2016 LYS hakkında duyuru yaptı. Ölçme , Seçme ve Yerleştirme Merkezi  Kilis İli Sınav Merkezi Değişikliği hakkında bilgilendirme yaptı. Bilindiği gibi ÖSYM resmi internet sayfasından kısa zaman önce KPSS ‘nin kilis ilinde yapılmayacağı hakkında duyuru yayımlanmıştı. 13 Mayıs 2016 tarihli ÖSYM duyurusuna göre Lisans Yerleştirme Sınavları’da Kilis ‘te yapılmayacak. ÖSYM ‘den yapılan açıklamaya göre söz konusu sınavlar Kilis’te değil, Gaziantep’de yapılacak.  Ölçme , Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) resmi internet sayfasından yapılan resmi duyuru şu şekilde ; 


Kilis İli Sınav Merkezi Değişikliği Hakkında Bilgilendirme 

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün yazısına istinaden,  Başkanlığımızca, 2016 LYS sınavlarının Kilis’te yapılmamasına karar verilmiştir. Bu itibarla, LYS başvurularında Kilis’te sınava girecek olan adaylar Gaziantep’te sınava alınacaktır.

(Yukarıda belirtilen durumdaki adaylardan sınava Gaziantep ili dışındaki diğer illerde girmek isteyen adayların, girmek istedikleri il tercihini en geç 17 Mayıs 2016 tarihine kadar kılavuzda belirtilen dilekçe adresine(ÖSYM Sınav Hizmetleri Daire Başkanlığı 06800 Bilkent-ANKARA) posta yoluyla bildirmeleri gerekmektedir.)

Adayların ve kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

ÖSYM duyurularından, kamudan haberlerden, gündem haberlerinden ve çok daha fazlasından her yerd e anında haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in çok beğenilen android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara