Sınavlar

ÖSYM'den DİB MBSTS'ye Katılacak Adaylara Uyarı

Bilindiği gibi Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 7 Nisan 2018 tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2018 – DİB – MBSTS) yapılacaktır. Söz konusu sınav hakkında ÖSYM’nin sosyal medya hesabı üzerinden adaylara bir uyarı yapıldı. 

SAAT UYARISI YAPILDI

Konu ile ilgili olarak Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından uygulanacak olan Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı hakkında yapılan uyarıda adaylara saat hatırlatması yapıldı. Söz konusu uyarıda adayların saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacağı ifade edildi.

ÖSYM’DEN YAPILAN UYARI

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından sosyal medya üzerinden yapılan duyuruda “7 Nisan 2018 Cumartesi günü yapılacak olan Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2018 -DİB – MBSTS) için adaylar saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır. Adayların sınava gelirken yanlarında, Sınav Giriş Belgeleri, Nüfus Cüzdanı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaport getirmeleri önem arz etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA