Sınavlar

ÖSYM'den İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı Duyurusu

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı 2018 yılı 1. Dönem İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı için başvuruların alınacağını duyurdu.

Yayımlanan duyurunun detayları şu şekilde,

ÖSYM İSG BAŞVURULARININ ALINACAĞINI DUYURDU

ÖSYM’nin web sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda, 2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 1. Dönem Sınavının tarihi açıklandı. 

Duyuruya göre 17 farklı şehirde düzenlenecek sınavın başvuruları 5 Nisan saat15.30’da başlayacak ve 12 Nisan tarihine kadar devam edecek. 

Söz konusu sınava başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı üzerinden yapabilecekleri açıklandı. 

ÖSYM Tarafından Yayımlanan Duyuru Metni,

İSG: İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı

2018-İSG 1. Dönem Başvuruları Alınacak

2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 1. Dönem Sınavı, 20 Mayıs 2018 tarihinde  Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illerinde uygulanacaktır. Sınava başvurular, 5-12 Nisan 2018 tarihleri arasında elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri (Tüm il/ilçe ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri) aracılığıyla alınacak veya ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  internet adresinden saat 15:30’dan itibaren bireysel olarak yapılacaktır.

2018-İSG Kılavuzu aşağıdaki bağlantıda sunulmuş olup sınava başvuru yapacak adayların Kılavuzda yer alan bilgileri dikkatle incelemeleri gerekmektedir.