Sınavlar

TEOG Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sınavı Soruları ve Cevapları ( Mazeret Sınavı Zor Muydu ? , Kolay Mıydı? , Yorumlar )

TEOG Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sınavı sona erdi. TEOG sınavlarına katılamayan öğrenciler için  MEB tarafından yapılan mazeret sınavlarının birinci oturum günü sona erdi. Öğrenciler gün içerisinde Türkçe , Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavlarına girdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortak Sınavlarda öğrencilere her ders için 20 soru soruluyor ve 40 dakika süre veriliyor. TEOG mazeret sınavlarının ikinci gün oturumunda öğrenciler Fen ve Teknoloji, T.C İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük ve Yabancı Dil Bilgisi Sınavlarına girecek. Böylece TEOG heyecanı sona ermiş olacak. 


Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sınavı Hakkındaki Düşünceleriniz Neler?

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavı sizce kolay mıydı? , Zor muydu? Sınav öncesinde ya da sonrasında herhangi bir usulsüzlük ya da hatalı işleme rastladınız mı? Tüm gün yapılan sınavlar arasındaki en zor sınav sizce hangisiydi? Tüm bu soruların yanıtını bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

MEB duyurularından kamu haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara