Sınavlar

TEOG Heyecanı Başladı( Sınavların Birinci Oturumu, Türkçe , Matematik , Din Kültürü)

TEOG Heyecanı Başladı!

Ortak Sınavların birinci gün oturumunun ilk sınavı saat 09:00’da yapılacak. TEOG sınav soruları ve cevapları, TEOG hakkındaki tüm duyurular , öğrencilerin ve velilerin yorumları ve çok daha fazlası kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net adresinde olacak. 

TEOG sınavı bilindiği üzere iki oturumdan oluşuyor bu sene ikincisi yapılan sınavlar 27 Nisan 2016 ve 28 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacak. Öğrencilerin merakla beklediği 29 Nisan Tatil Mi? sorusunun yanıtı MEB yetkililerinden geldi. TEOG sınavı sonrası yani 29 nisan 2016 tarihinde eğitim öğretime ara verilmeyecek , 29 Nisan 2016 tarihinde de öğrenciler her zaman ki gibi öğrenim gördükleri okulda eğitim almaya devam edecekler.

TEOG Sınavlarında Hangi Dersler Var?

TEOG sınavlarında öğrencilere her dersten 20 soru soruluyor ve 40 dakika süre veriliyor. Öğrenciler Türkçe , Matematik , Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi , Fen ve Teknoloji , T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük , Yabancı Dil derslerinden 2 gün boyunca sınavlara girecek. Sınavların ilk gün oturumunda öğrenciler Türkçe , Matematik , Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinin sınav heyecanını yaşayacak , Ertesi gün yani ortak sınavların 2.günü ise Fen ve Teknoloji , T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı Dil derslerinden sınav olacaklar.

Kamu haberleri, kamudan haberler, gündem haberleri, son dakika MEB duyuruları ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek tüm son dakika gelişmelerinden ve MEB haberlerinden her yerde haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara