Sınavlar

YGS Adayları Dikkat! MEB YGS Deneme Sınavına Nasıl Girilir?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlanmıştı. Yayımlanan duyuruda Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından uygulanacak olan YGS’ye ilişkin 3. deneme sınavının yayımlandığı ifade edildi. Konu ile ilgili olarak yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak aşağıda paylaşıyoruz. 

MEB’DEN YAYIMLANAN DUYURU

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünce, üniversite sınavlarına hazırlanan 12. sınıf ve mezun öğrencilerin üniversite hazırlık sürecinde genel başarı düzeylerini ölçmek, sınav kaygılarını düşürmek ve sınav pratiği oluşturmak amacıyla hazırlanan YGS 3. Değerlendirme Sınavı, dün itibarıyla yayımlandı.

Tüm sınıf düzeylerinde hazırlanan kazanım kavrama testleri ile değerlendirme sınavlarına “http://odsgm.meb.gov.tr/kurslar” adresinden erişilebilecek.

YGS DENEME SINAVINA NASIL GİRİLİR?

Aşağıda paylaştığımız linke tıkladığınızda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanmış olan deneme ve değerlendirme sınavlarına ulaşıyorsunuz. Linke tıkladığınızda açılan sayfada istediğiniz deneme sınavına tıklayarak sınava katılabilirsiniz. Deneme sınavı için tıkladığınızda karşınıza şöyle bir ekran gelecektir;