Sınavlar

Ziraat Katılım Bankası Servis Görevlisi Mülakata Katılacaklar Listesi

Ziraat Katılım Bankası Servis Görevlisi Mülakata Katılacaklar Listesi

27.02.2016 tarihinde gerçekleştirilmiş olan Ziraat Katılım Bankası Servis Görevlisi Sınavına katılıp, başarılı olmuş adayları bilgilendirmek amaçlı sözlü mülakat listesi yayınlanmıştır. Ziraat Katılım Bankası tarafından uygulanmış olan sınavda, Servis Görevlisi pozisyonunun adayları arasından başarılı olarak mülakata girmeye hak kazanmış kişiler için belirlenen mülakat tarihi 12 Nisan 2016 ve 21 Nisan 2016 tarihleri olarak belirtilmiştir. Yayınlanan ilan doğrultusunda adaylara bilgilendirme imkanı da sağlanmıştır. Ziraat Katılım Bankası’ nın resmi web sayfası üzerinde yayınlanan ilan doğrultusunda adayların mülakat öncesi ihtiyacı olacak tüm bilgilere de değinilmiştir. Bunlar:

Kimlik fotokopisi,

Diploma veya yerine kullanılabilecek olan geçici mezuniyet belgesi,

İşe başlama tarihlerinde mezun olabilecek kişiler içinse transkript,

İkametgah ilmuhabiri,

Askerlik durumunu bildirir belge şeklinde sıralanmıştır.

Ziraat Katılım Bankası Servis Görevlisi Mülakata Katılacaklar Listesi kapsamında yayınlanan bilgiler ışığında gerçekleştirilecek olan mülakatın yerleri de belirtilmiş durumdadır.

ANKARA – FSM Bulvarı İstanbul Yolu-No:10 Varlık/ANKARA

İSTANBUL – Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürlüğü 

Hobyar Mahallesi Şeyhülislam Hayri Efendi Cad.  No:12 Bahçekapı/Fatih-İSTANBUL

İlgili mülakat listesinde yer alan adaylara, ilgili kılavuzda belirtilen şart ve niteliklerde mülakat işlemi uygulanacaktır. Mülakat işlemlerinin tamamlanmasının ardından; yerleştirmeler ve Servis Görevlisi pozisyonlarına alımlar gerçekleştirilecektir. Mülakat işlemlerinin ardından ilgili kazananlar yine Ziraat Katılım Bankası resmi web sayfası üzerinden ilan edilecektir