Son dakika Adalet Bakanlığı korona virüse karşı yeni tedbirleri açıkladı
Koronavirüse karşı Türkiye'de yeni tedbirler hız kesmeden uygulamaya devam ediliyor.BAKANLIK YENİ KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI Son dakika Adalet Bakanlığı tarafından korona virüs ile mücadele için alınan yeni tedbirler açıklandı.
Koronavirüse karşı Türkiye'de yeni tedbirler hız kesmeden uygulamaya devam ediliyor.
BAKANLIK YENİ KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI
Son dakika Adalet Bakanlığı tarafından korona virüs ile mücadele için alınan yeni tedbirler açıklandı. Bakanlık tarafından alınan tedbirler kapsamında 4 Mayıs-10 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılması planlanan avukatlık adli yargı, idari yargı, adli yargı hâkim ve savcı adaylığı mülakatlarının salgından dolayı daha ileri bir tarihe ertelendiği duyruldu. Bakanlık ayrıca yeni tedbirleri kapsamında yaptığı açıklamada mülakat tarihlerinin planlandıktan sonra açıklanacağını aktardı.
MÜLAKAT TARİHLERİ ERTELENDİ
Adalet Bakanlığı korona virüsü yeni tedbileri hakkında yapılan yazılı açıklamada, “4 Mayıs – 10 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılması planlanan avukatlık adli yargı, idari yargı, adli yargı hâkim ve savcı adaylığı mülakatları COVID-19 salgını nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Bakanlık salgınla ilgili güncel gelişmeleri dikkate alarak yeni mülakat tarihlerini planladıktan sonra kamuoyuyla paylaşacak.” denildi.
Bakmadan Geçme





