• Haberler
  • Gündem
  • Son dakika bir kez daha dev zam geldi! Artık yeni fiyatlar geçerli: Kimse bu zammı beklemiyordu

Son dakika bir kez daha dev zam geldi! Artık yeni fiyatlar geçerli: Kimse bu zammı beklemiyordu

Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği komisyonu bugün toplanarak yeni bir zam kararı alırken daha önce 220 gramı 2 buçuk liradan satılan ekmeğin 200 gramının 3 buçuk liradan satılmasına karar verildiği paylaşıldı.FİYAT ARTTI GRAMAJ DÜŞTÜ Niğde Esnaf

Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği komisyonu bugün toplanarak yeni bir zam kararı alırken daha önce 220 gramı 2 buçuk liradan satılan ekmeğin 200 gramının 3 buçuk liradan satılmasına karar verildiği paylaşıldı.

FİYAT ARTTI GRAMAJ DÜŞTÜ

Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği komisyonunda ekmeğin fiyatına zam yapıldı, fakat bu defa gramajı da düşürüldüğü belirtilirken daha önce 220 gramı 2,5 liradan satılan somun ekmeğin gramajı 200 grama düşürülürken fiyatının 3 buçuk liraya çıktığı belirtildi.

4 LİRA TALEP EDİLMİŞTİ

Niğde Kasaplar ve Fırıncılar Odası Başkanı Murat Yenel de daha önce bir açıklama yapmıştı. Yenel açıklamalarında zammın sinyalini vermişti. Yenel açıklamalarında ekmeğin fiyatının 4 liraya çıkarılmasını talep ettiklerini belirterek şöyle devam etmişti:

"Niğde’de beş tane fırın kapandı. Daha da kapanabilir, çünkü kâr marjı düştü, hatta ve hatta zarar da ediyor fırıncı. Şu anda ekmeğin olması gereken fiyat 4 lira. Gönül ister ki una, mayaya, oduna, akaryakıta zam gelmesin. Bugün mazotun fireni patlamış kamyon gibi gitmesini durduramıyorlar. Dolayısıyla biz, bunlara zam olmamış olsaydı zam talebinde bulunmazdık"

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme