• Haberler
  • Gündem
  • Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Parayla maske satışı yasak! Ücretsiz maske dağıtılacak!

Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Parayla maske satışı yasak! Ücretsiz maske dağıtılacak!

15.18'te başlayan toplantı video konferans aracılığıyla gerçekleştirildi.

15.18’te başlayan toplantı video konferans aracılığıyla gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında basın açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs önlemleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Maske satışının kesinlikle yasak olduğunu ve maskelerin vatandaşlara ücretsiz bir şekilde verileceğini açıkladı.

MASKELERİ ÜCRETSİZ ULAŞTIRACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulundur. Koronavirüs kapsamında alınan önlemleri açıklayan Erdoğan, maskelerin vatandaşlara ücretsiz bir şekilde ulaştırılacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı açıklamasında şunları kaydetti:

“Para ile maske satışı yasaktır. Devlet olarak biz tüm maskeleri ücretsiz ulaştıracağız. Çalışanlar ve görevli olanlar dışında insan hareketliliğini en aza indireceğiz. Bu musibetten hep birlikte kurtulacağız. Test sayısında 20 bini geçtik. Hastanelerimizde teşhis ve tedavi noktasında bir sıkıntımız yoktur”

Haber

YENİ HASTANELER YAPILIYOR

Koronavirüs kapsamında alınan önlemler arttırılmaya devam ediyor. Toplantı sonrasında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgınla mücadele için yeni hastanelerin yapıldığını ve 45 gün içerisinde bitirileceğini ifade etti. Erdoğan, açıklamasında, “Yeşilköy Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'de hastane yapıyoruz. 45 gün içerisinde buraları bitireceğiz. Buraları halkımıza sunacağız. Bizi yakından ilgilendirdiği için Avrupa ve ABD'deki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Ülkemiz bir tehditle karşılaştığında devlet ve millet ele ele vererek tüm imkânlarını seferber etmektedir, bugün de yaptığımız budur” dedi.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme