Son Dakika: Devlet Personel Başkanlığı'nda Son Dakika Gelişmesi !

Son Dakika: Devlet Personel Başkanlığı'nda Son Dakika Gelişmesi ! Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreterliği'ne atandı.Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu görevinden alındı.

Son Dakika: Devlet Personel Başkanlığı'nda Son Dakika Gelişmesi !

Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreterliği'ne atandı.Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu görevinden alındı.

15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrasında TBMM genel sekreter yardımcıları Muhammed Bozdağ, Kemal Kaya ve Mustafa Tamirci de görevden alınmıştı. İlgili isimlerin yerine henüz bir atama gerçekleşmedi. Devlet Personel Başkanlığı ile ilgili de henüz net bir açıklama yapılmadı. TRT'nin son dakika olarak geçtiği habere göre Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu , Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreteri olarak atandı.

Kamupersoneli.net | Ankara

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme