• Haberler
  • Gündem
  • Son dakika DSÖ'den korkutan Türkiye için koronavirüs uyarısı: Bu büyük bir hata olur!

Son dakika DSÖ'den korkutan Türkiye için koronavirüs uyarısı: Bu büyük bir hata olur!

Dünya Sağlık Örgütü tarafından koronavirüs olmayan ülkelerle ilgili flaş bir uyarı geldi.BU BÜYÜK BİR HATA OLUR Koronavirüs vakasının olmadığı Türkiye gibi bir çok ülkede önlemlerin alınması gerektiği vurugulanarak, 'Hiçbir ülke topraklarında virüs olmaya

Dünya Sağlık Örgütü tarafından koronavirüs olmayan ülkelerle ilgili flaş bir uyarı geldi.

BU BÜYÜK BİR HATA OLUR

Koronavirüs vakasının olmadığı Türkiye gibi bir çok ülkede önlemlerin alınması gerektiği vurugulanarak, "Hiçbir ülke topraklarında virüs olmayacağı kanaatine kapılmasın. Bu büyük bir hata olur. " denildi.

Haber

İRAN VE İTALYA'DA GÖRDÜK!

DSÖ'den yapılan uyarı şöyle:

Her ülke ilk koronavirüs vakalarına hazırlanmalı. Hiçbir ülke topraklarında virüs olmayacağı kanaatine kapılmasın. Bu büyük bir hata olur. Ancak ne umutsuz ne de çaresiz değiliz. İlk vakalar için hazır mıyız? İlk vaka geldiğinde ne yapacağız? İzolasyon merkezimiz, yeterli ekipmanımız var mı? Ülkeler şu an bu soruları kendine sormak zorundadır. DSÖ virüse karşı ulusal planlamasını yapmak isteyen tüm ülkelerin yanındadır. Endişe ve panik bize yardımcı olmayacak. İran ve İtalya'daki vakalar bu virüsün nelere kadir olduğunu bize göstermiş oldu.

Koronavirüsle ilgili epidemi ilan etme konusunda "karar aşamasında" olduğumuz bir noktaya geldik.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme