• Haberler
  • Gündem
  • Son Dakika: Erdoğan'dan Kamuda Açığa Alınanlar İle İlgili Önemli Açıklama

Son Dakika: Erdoğan'dan Kamuda Açığa Alınanlar İle İlgili Önemli Açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kamu kurum ve kuruluşlarında FETÖ ile bağlantılı olduğu iddia edilerek açığa alınan personel içerisinde, suçsuz olduğu tespit edilenlerin görevlerine iade edileceğini dile getirdi.Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu kurum ve kuruluşlarındaki

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kamu kurum ve kuruluşlarında FETÖ ile bağlantılı olduğu iddia edilerek açığa alınan personel içerisinde, suçsuz olduğu tespit edilenlerin görevlerine iade edileceğini dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu kurum ve kuruluşlarındaki açığa alınan personel sayısını 62 bin olarak açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizde, yaklaşık 3 milyon 340 bin kamu çalışanı vardır. Son soruşturmalarda bunlardan açığa alınmış olanlarının sayısı 62 bindir. Açığa alınanların bir kısmının, yapılan soruşturma ve yargılamalar neticesinde, şayet haklarındaki iddialar mesnetsiz görülürse vazifelerine geri dönebileceklerini de unutmamalıyız."

Kamupersoneli.net | Ankara

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme